bioshea.com.tr

  • Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Anasayfa > Güneş alerjisi

Bio SHEA

e-Posta Yazdır PDF

Bio SHEA (Butyrospermum parkii) ,çok yönlü özellikleri nedeni ile cilt bakımı için geniş kapsamlı olarak kullanılır.Bio SHEA Bitkisel yağlar ve "butter'lar" arasında alkali dirençli maddelerin payının en yüksek olan "butter"dır.Bu yanmadde (alkali dirençliler) Cilt bakımında önemli yer kapsarlar.Cilt nem'i ni bağlar ve ipeksi bir görünüm verirler. 

Bio SHEA içeriğinde bulunan Allantoin yaralanma,çatlaklar ve hassas cilt problemlerinde tedavi edicidir.Bio SHEA içerindeki etken maddeler cilde sadece yüzeysel değil,derinlemesine etki eder,Cilt dokusuna esneklik kazandırır.

Bio SHEA kremi veya "Shea butter" ,Shea ağacıının fındıklarından elde edilir.Bu ağaçlar batı Afrikanın Savan kuşağında ( sub-sahel-kuşağı) yetişmektedirler.Bölge insanları yüzlerce yıldır Shea butter'in Cilt bakımı etkilerinden faydalanırlar.Yuksek alkali dirençli payı Shea butter'i diğer bitkisel yağlardan ayıran en önemi özelliğidir. Shea Butter içersindeki bu maddelerin oranı %11 seviyesindedir.Bu oran diğer yağlarda.Avocado yağında %6,susam yağında %1,5,Zeytin yağında ise %1.2 kadardır.

Shea Ağaçlarının bulunduğu sub-sahel iklim kuşağı

Shea Çiçeği

Shea fındığı

Shea Yağı -Shea Butter (Butyrospermum parkii)

 



Son Güncelleme: Pazar, 25 Eylül 2011 12:48  

Bio-SHEA easy

Bio-SHEA wi-Ki


B&W Powered

Bio SHEA Video

Rastgele Resim

milch-kosmetik.jpg